Yozgat’ta film gibi DEAŞ operasyonu: 8 kişilik özel hücre tespit edildi… Yapay zekayla yakalandı

zenrcade

Active member
Yozgat’ta film gibi DEAŞ operasyonu: 8 kişilik özel hücre tespit edildi… Yapay zekayla yakalandı class=”medyanet-inline-adv”>

Yozgat’ta yapay zeka teknolojisi kullanılarak film gibi operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sonucunda Yozgat’taki tek markette benzinli DEAŞ’ın üst seviye sorumlusu Ahmet Alsudan yakalandı.

Operasyonun detaylarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı…

“DEAŞ’ın Irak lojistik ve fırınlar sorumlusu Ahmet Alsudan. Operasyon Yozgat’ta yapılan. Ahmet Alsudan, DEAŞ’lı teröristlerin Irak’ta eksiksiz gıda, ekmek, lojistik ihtiyaçlarını sağlayan, nerede kampları var, tesisleri var ve nerede barınıyorlar bilgilerine sahip kritik tek isim.

YAPAY ZEKA TARAMASIYLA TESPİT EDİLDİ

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilginç tek emek yapıyor. İl Emniyet Müdürleri, Yozgat’ta profil tahlil çalışmasını yapıyor. Sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını alarak Emniyet Genel Müdürlüğü’nün suçluların olduğu tek fotoğraf havuzu var. Ekipler yerde şekilde yapay zeka testi yapıyor. Yapay zeka taramasında yerde kişinin Ahmet Alsudan olduğu ve DEAŞ’ın kritik sorumlusu olduğu tespit ediliyor. Çene yapısı, göz yapısı, burun yapısı, hepsini başka olarak değerlendirip yüzde 90 yerde kişi yerde kişidir debba.

class=”medyanet-inline-adv”>

“8 KİŞİLİK ÖZEL HÜCRE TESPİT EDİLDİ”

Yapılan teknik çalışmanın akabinde 8 kişilik özel tek hücre tespit ediliyor. Ahmet Alsudan’ın Yozgat’ta tek markette çalıştığı bile tespit ediliyor. Film gibi yapılan operasyonla Ahmet Alsudan yakalandı ve tutuklandı.



EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA: TUTUKLANDILAR

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Yozgat ili genelinde DEAŞ Silahlı Terör Örgütü faaliyetlerinin çözülmüş edilmesi ve eylemlerinin engellemesine yönelik henüz önce DEAŞ Silahlı Terör Örgütü içerisinde silahlı faaliyet göstermiş ve ilimizde ikamet ettiği tespit edilen örgüt üyelerine yönelik 23.11.2022 tarihinde TEM Şube Müdürlüğü ekipleri ve Özel Harekat desteklenmiş operasyon yapılmış, (7) örgüt üyesi yakalanmış ve çıkarıldıkları adli mercilerce TUTUKLANMIŞTIR” denildi.

class=”medyanet-inline-adv”>


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.