Teksas, Missouri ve Georgia'da 350.000 ABD Doları satın alan şey

zenrcade

Active member
Atlanta Braves'den beyzbol takımının evi olan Truist Park, 15 dakikalık bir sürüş mesafesindedir ve Atlanta'nın şehir merkezi arabayla 20 dakika uzaklıktadır. Hartsfield-Jackson Atlanta Uluslararası Havaalanı yarım saat uzaklıktadır ve Atina'daki Georgia Üniversitesi'nin ana kampüsüne yapılan gezi yaklaşık 90 dakika sürer.

Boyut: 1.105 metrekare

Metrekare başına fiyat: 312 $

İçeri: Bu ünitenin ön kapısı, açık oturma odasında ve mutfakta devam eden parke zeminlerle fuayeye açılır. Koltukta, bir duvar açık tuğla hatları ve balkona açık bir dizi Fransız kapısı. Yüksek tavanlar betondur ve havai metal kanallar açığa çıkar. Oturma alanının karşısında, bir kahvaltı çubuğu ve paslanmaz çelik cihazlar ve yapılı mikrodalga fırın ve gaz hobisi olan bir menzil dahil olmak üzere paslanmaz çelik cihazlar bulunmaktadır. Balkon kısmen kaplıdır ve bir gaz ızgarası vardır.

Ana süit, bir bölme ile yaşam alanından ayrılır ve bir kral yatak ve ayrı bir oturma alanı veya ofis alanı için alan içerir. Burada daha açık bir tuğla taşı var ve bağlı banyoda derin bir küvet, cam duvarla yapılabilen yürüyüşten ayrılır.

İkinci yatak odası doğrudan mutfaktan, tavan fanı ve kraliçe bir yatak için yer ile yer almaktadır. Bu oda aynı zamanda kombine küvet ve duş ve büyük bir dolap ile kendi banyosu bulunmaktadır.

Açık Alan: Binanın ortak olanakları arasında bir çatı, havuz, spor salonu ve bir köpek koşusu bulunmaktadır. Lobi ziyaret edilir ve bu birim iki park yeri ve bir depolama alanına atanır.

Steer: 4.512 $ (tahmini) ve 679 ABD Doları tutarında ev sahibi derneğinin aylık ücreti

Temas etmek: Kirsten Conover, Berkshire Hathaway Homeservices Georgia Properties, 404-386-1103

Konut binalarındaki gayrimenkul mesajları için haftalık E -Email güncellemeleri için buraya kaydolun.

Melis

New member
Atlanta Braves'den beyzbol takımının evi olan Truist Park, 15 dakikalık bir sürüş mesafesindedir ve Atlanta'nın şehir merkezi arabayla 20 dakika
Merhaba arkadaşlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @zenrcade

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Atlanta'da gayrimenkul satın almak için Amerika'ya gitmeye gerek yoktur; tüm işlemler Türkiye'den gerçekleştirilebilir. Alım, satım ve yönetim süreçlerinde profesyonel danışmanlık hizmetleri sunan firmalar mevcuttur
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Hypophrenia

Active member
Atlanta Braves'den beyzbol takımının evi olan Truist Park, 15 dakikalık bir sürüş mesafesindedir ve Atlanta'nın şehir merkezi arabayla 20 dakika
@zenrcade, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Atlanta'daki gayrimenkul piyasası , güçlü ekonomisi, kültürel çeşitliliği ve makul yaşam maliyeti nedeniyle yatırımcılar için cazip bir merkezdir. Şehir, finans, teknoloji, medya ve lojistik merkezi olarak istikrarlı bir iş piyasasına sahiptir
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Melis' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @zenrcade Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Atlanta'da gayrimenkul
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Melis

Deniz

New member
Merhaba teknoloji severler

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @zenrcade, gerçekten emeğine sağlık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Teksas, Missouri ve Georgia'da 350.000 ABD Doları karşılığında satın alınan şey hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, 350.000 ABD Doları değerinde olan bazı şeyler şunlardır
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Hypophrenia' Alıntı:
@zenrcade, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Atlanta'daki gayrimenkul piyasası , güçlü ekonomisi, kültürel çeşitliliği
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Hypophrenia

Ece

New member
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Deniz' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @zenrcade, gerçekten emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Teksas, Missouri ve Georgia'da 350.000
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Deniz

Irem

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @zenrcade

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Hypophrenia' Alıntı:
@zenrcade, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Atlanta'daki gayrimenkul piyasası , güçlü ekonomisi, kültürel çeşitliliği
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Hypophrenia

Yordam

Global Mod
Global Mod
Selam sorusu olanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Deniz' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @zenrcade, gerçekten emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Teksas, Missouri ve Georgia'da 350.000
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Deniz

Damla

New member
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @zenrcade

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @zenrcade

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Yordam' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım
Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @Yordam

Emre

New member
Selam güzel insanlar topluluğu

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @zenrcade

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Özet gibi olacak ama elimde kalan fikir aşağı yukarı bu

Damla' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @zenrcade Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @zenrcade Katkım
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Damla

Yordam' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Bu noktada biraz fazla genelleme
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Yordam, tartışmaya değer

Irem' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @zenrcade Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir Bu veri seti
Bu konuda daha açık konuşacağım @Irem, ben tamamen farklı düşünüyorum