Son dakika: Kiev’de peş peşe patlama sesleri

zenrcade

Active member
Son dakika: Kiev’de peş peşe patlama sesleri Hurriyet.com.tr/DIŞ HABERLER

Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2022 15:20

TwitterLinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi


Ukrayna’nın başkenti Kiev peş peşe patlama sesleri ile sarsıldı. Görgü tanıkları sokaklarda sirenlerin çaldığını bildiriyor. Kiev Belediye Başkanı Vitali Klitschko, başkentin ‘su tesislerinden’ birinin Rus füze saldırısı ile vurulduğunu duyurdu.


class=”medyanet-inline-adv”>

Ukrayna’nın başkenti Kiev’dahi sirenlerinin çalmasının akabinde sayı sayıda patlama sesi duyuldu.

ŞEHRİN HER YANINDA YANKILANDI, ELEKTRİK KESİNTİLERİ BAŞLADI

Görgü tanıkları peş peşe meydana gelen patlamaların tıpkı gök gürültüsü gibi şehrin her yanında yankılandığını ve elektrik kesintilerinin başladığını anlattı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Kiev Belediye Başkanı Vitali Klitschko, başkentin “su tesislerinden” birinin Rus füze saldırısı ile vurulduğunu söyledi.

HENÜZ CAN KAYBI BİLDİRİLMEDİ

Saldırıda henüz yaşama kaybı bildirilmedi yalnız kentte sirenler çalmaya sürme ediyor ve yetkililer sivil halkı sığınaklarda kalması yönünde uyarıyor.

Rusya’nın son haftalarda Ukrayna’daki enerji tesislerini hedef alması ülkede yaygın elektrik kesintilerine neden oldu.


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.