NYU yurt sürdürülebilir bir şekilde uyarlandı

zenrcade

Active member
New York Üniversitesi ve ebeveynleri öğrencileri geçen yıl sonbahar döneminin başında Rubin Hall'daki Bavul'u Rubin Hall'a ittiklerinde, binanın sürdürülebilir bir sürdürülebilir olmak için 7 milyon dolarlık bir yenileme yaptığını fark etmemiş olabilirler.

NYU, binayı 1964'te Grosvenor Hotel olduğu ve ünlü Greenwich Village mülkünü Student Apartments'a dönüştürdüğü 1964'te Beşinci Cadde ve 10. Cadde'de satın aldı.

Rubin Hall'un yenilenmesi genellikle “normal iş kursu” sırasında düzenli olarak diğer öğrenci yurtlarından kaynaklandı. Bununla birlikte, üniversite, enerji tüketiminin sınırlandırılması ve tüm binayı kısıtlama maliyetleri de dahil olmak üzere sürdürülebilirlik ve pasif ev standartlarını karşılamak için birinci sınıf yurtlarının güçlendirilmesine yatırım yapmaya karar verdi.

NYU'dan Cecil Scheib, “Bu ölçeğin her yeni projesinde, 2040 yılına kadar iklim -nötr hedefimizin yönünde hareket eden bir şeye bakmak için tamamen elektriksel bir çözüme bakmak için kararlıyız.” Dedi.

Yenileme 15 ay sürdü ve binanın ortak odaları, öğrenci odaları ve personelin çalışma odalarının güncellemelerini içeriyordu. Sıcak su, yakıt temelinde pahalı kazan sistemlerine olan ihtiyacın yerini aldı, İnşaat Mühendisi Edwin Arnaud hantal olarak şikayet etti. Binanın sembolünü korumak için sondered pencereler geliştirildi.

Brooklyn merkezli bir mimarlık şirketi olan FX Collaborative'in ortağı Michael Syracuse, öncü bir bölgede bir binayı güçlendirmek için neler yapılması gerektiğine dair kararın, bir cephe uzmanı veya tarihi yapıları yenilemeye aşina olan bir şirketle istişareler içerdiğini söyledi.

Syracuse, “Bu güçlendirmelerde, orada olanlarla çalışıyorlar – siteye göre bazı sınavlar gerçekleştiriyorlar, mevcut kayıt belgelerine bakın ve daha sonra her bileşene bakın.” Dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Kendimizi ve bunun ne kadar sıkı olduğunu ve gerçekten harika bir zarf yaratırken olasılıklar ve zorluklar neler olduğunu görmekten mutluluk duyuyoruz.”

Scheib, bazı tasarrufların para kazanmanın zor olduğunu söyledi. Gerçek test, öğrencilerin memnuniyetidir. İkinci kattaki ortak bir alan bir mini mutfak, bir çalışma, müzik odası ve bir dans stüdyosu içerir. Öğrenci odalarında soğuk ve ısınan büyük pencerelere sahiptir ve tüm yatak odalarında klima sistemleri bulunmaktadır.

“İyi uyudukları, daha iyi konsantre olabilecekleri veya daha iyi kağıt yazabilecekleri için daha iyisini yapan öğrencileri nasıl takdir ediyorsunuz?” Dedi Bay Scheib. “Üzerine nasıl bir dolar değeri belirleyeceğimi bilmiyorum, ama bu bizim görevimiz.”

Bu görüşmeler netlik açısından kolayca işlenmiştir.

Cecil Scheib, New York Üniversitesi'nde Sürdürülebilirlik Başkanı

New York City'de beş milyar metrekareden fazla bina, yaklaşık yarı konut binası var. Bunun bir milyar kare, savaş öncesi bir ayaktır ve önemli bir yüzde yedi kattan fazladır. Bunlar duvarcılık, çelik çerçeveler, yüksek dereceli, savaş öncesi yapı ve buhar soğutucudur.

Bu boyutun ve tüm elektriksel güçlendirme yapan pasif ev varsa, çok fazla bina yoktur. Ve bunun özel bir şey olmasını istemiyorum – birçok insanın bunu yapmasını istiyorum. Hepimiz buna ihtiyacımız var. Temiz havaya sahip olmak istiyorsak, iklim değişikliğine karşı iklim değişikliğine karşı yol açarsak, kendimizi iyi ve sağlıklı yaparsak, bunu yapan diğer insanları da görmek isterim.

Michael Syracuse, FX Collaborative'in ortağı

Bu mevcut binalarla kritik şeylerden biri erken gelmek ve binayı ve ne olduğunu anlamak ve daha sonra bunu kullanmak için yeni projeyi tasarlamaktır. İş ile değil, aykırı Mevcut bina. Bu binanın ne olduğunu anlamak için bazı duvarlar açacak ve inşa etmeden önce bir şeyler keşfedecek kadar şanslıydık.

Bu yenileme projeleri mevcut binayı anlamak ve süper stratejik olmakla ilgilidir. Gerçekten neye dokunmanız ve sadece ihtiyacınız olduğu kadar çekmeniz gerekiyor? Bunun zaman, maliyet ve inşaat açısından avantajları vardır, ancak aynı zamanda bu dünyada daha fazla somutlaşmış karbon inşa etme avantajlarına da sahiptir.

Edwin Arnaud, İnşaat Mühendisi

Daha önce yurtların hiçbirinde klima yoktu. Eskiden eski sahte pencerelere sahiptik ve binada soğuk tasarımlar hakkında birçok şikayetimiz vardı. Soğutucu geceleri çok fazla gürültü yaptı ve bazı sakinler finalde olduklarında konsantre olamadılar.

Şimdi burada iyi bir ekibim var – ve burada çalışmayı ve öğrencileri desteklemeyi seviyorum. Sana yardım edebildiğim zaman seviyorum ve şimdi sana yardım etmek daha kolay

Hayden Hyun, birinci sınıf öğrencisi ve Rubin'in Öğrenci Devlet Başkanı

Birçok öğrenci dışarı çıkmayı ve New York'un tadını çıkarmayı tercih ediyor. Ama ben de Rubin sakinlerinin ikinci kattaki salonu kullanmak istediklerini biliyorum. İnsanlar bu odayı çalışmaları için kullanmayı ve asmayı severler. Rubin Hall'da başkan olarak, öğrencilerin bu ilk üniversite yılı olduğu için nasıl zevk aldıklarını görmeyi seviyorum. Onu yeni arkadaşlar bulmasını görmek istiyorum. Buradaki yöneticilerden biri olarak, öğrencilerin yeni odayı olabildiğince kullanmasını istedim.