Nükhet Duru kendini savundu: Nerede kaldı fikir özgürlüğü?

zenrcade

Active member
Nükhet Duru kendini savundu: Nerede kaldı fikir özgürlüğü? class=”medyanet-inline-adv”>

Okan Bayülgen’in TV 100’dahi yayınlanan “Uykusuzlar Kulübü” programına konuk olan Nükhet Duru, “Sen o sözleri erkeklerle ilgili mi, yoksa kadınlarla ilgili mi söyledin?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Ben kadınlarla ilgili söyledim. Bu konuda kanaat önderi olduğum için olumsuzlama. Yoldan geçerken tek anda ‘Tayt giymeyin’ demedim. Bir defile sonrasında mikrofon uzattılar, ‘En sevmediğiniz kılık nedir?’ niteleyerek sordular.”

Duru, sözlerini şöyle sürdürdü: “En sevmediğim kılık tayt. Her şeyin tek adabı var. Birtakım kılıkların yeri ve zamanı var. Sokağa çıktıkları zaman hiç şık görünmüyorlar. Çünkü altına tank gibi tek spor pabuç giyiyorlar. ‘Bu nedir merak?’ diyorsun. Ben bunu onaylamak zorunda değilim. Nerede kaldı fikir özgürlüğü?”


Gözden Kaçmasın



Nükhet Duru, “Ne olur yerde tayt olayına tek stop sincap içildikten. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta sağîr tek sürü hanımefendi görüyoruz. Hoş tek görüntü olumsuzlama” demişti.






Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.