Nemli ABD Şehirleri – Haberler

zenrcade

Active member
Her yıl kar kuşları güneşin ve sıcaklığın tadını çıkarmak için Florida'ya gelir. Sonuçta, Ki Güneş ışığı devleti olarak adlandırıldı. Bununla birlikte, Redfin'in yeni bir raporuna göre, ülkedeki iki yağmurlu şehir olan Fort Lauderdale ve Miami, her biri yılda yaklaşık 68 inç yağışlı Florida'da.

Florida'daki diğer üç şehir – West Palm Beach, Port St. Lucie ve Tallahasee – her biri yılda ortalama 58 inçten fazla talimat verilen ilk 12 arasında yer aldı. Bununla birlikte, yağmurlu Florida hala güneşli takma adına değer olabilir ve güvenilir bir kış koruma alanları olarak hizmet eder. Raporda, duşları yaz ve sonbaharda, tipik olarak tropikal fırtınalar, fırtınalar ve kasırgalardan kısa, güçlü salgınlarda geliyor. Kış nispeten kuru ve parlak kalır.

Çalışma aslında ABD şehirlerini değerlendirmek için iki metrik kullandı: yılda ortalama santimetre yağış ve yılda ortalama yağış (en az 0.01 inç). Veriler ulusal okyanus ve atmosfer yönetimi, iştirakleri ve diğer kaynaklarından ve sadece 100.000'den fazla nüfusa sahip şehirlerden geliyor.

Bir yıl içinde toplam yağış ölçerken, her şehir güneyde ilk 10'du. Bunun yerine, toplam ilk 10, toplam bir yıllık yağış ölçülürken kuzeydeydi. Ve itibarının önerdiği gibi herkesin ıslakı Seattle değildi. Bu ödül NY, Syracuse, ardından New York'un başka bir eyaleti Buffalo'ya gitti. 75 mil doğuya olan Rochester dördüncü oldu.

Bu New York şehirlerinde, büyük göllerin yakınlığı sayesinde yağmur veya kar neredeyse yarım yıl düşüyor. Hava desenleri batı ve kuzeybatıdan soğuk hava getirir ve geniş su kütleleri üzerinde hareket ederken nemi emer.

New York eyaletindeki sürekli ıslak (ve soğuk) havanın, bölgenin neden bu kadar uygun kalmasıyla bir ilgisi olabilir. Bunu, gayrimenkul fiyatlarının çatıdan geçtiği Florida'daki büyük şehirlerle karşılaştırın – tüm yağmurla ihtiyacınız olan bir şey.

Konut binalarındaki gayrimenkul mesajları için haftalık E -Email güncellemeleri için buraya kaydolun.

Yalkin

Global Mod
Global Mod
Her yıl kar kuşları güneşin ve sıcaklığın tadını çıkarmak için Florida'ya gelir. Sonuçta, Ki Güneş ışığı devleti olarak adlandırıldı. Bununla birlikte
Merhaba uzmanlar

@zenrcade okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Nüfus: ABD'de şehirler, nüfuslarına göre "büyük şehir", "orta ölçekli şehir" veya "küçük kasaba" olarak sınıflandırılır . 2. Metropol Alanları: 50.000'den fazla nüfusa sahip şehirler ve çevresindeki ilçeler, Metropolitan Statistical Area (MSA) olarak adlandırılır . 3. Özel Fonksiyonlar: Bazı şehirler, idari başkentler, liman şehirleri, üniversite kasabaları, kumar şehirleri veya turistik yerler gibi özel fonksiyonlara sahip olabilir . 4
  • Yanıtın içeriği Amerika Birleşik Devletleri'nin en gelişmiş eyaletleri arasında şunlar öne çıkmaktadır: Kaliforniya : Teknoloji merkezi Silikon Vadisi ile dünya çapında tanınan bir eyalettir. Google, Facebook, Apple gibi dev şirketlere ev sahipliği yapar ve teknoloji sektörü bölgenin zenginliğinin temelini oluşturur. 1 2 New York : Finansın kalbi olarak bilinir ve Wall Street, New York'u dünya finansının merkezi yapar
  • Yanıtın içeriği ABD şehirleri, çeşitli kriterlere göre belirlenir ve sınıflandırılır: Nüfus : ABD'de şehirler, nüfuslarına göre "büyük şehir", "orta ölçekli şehir" veya "küçük kasaba" olarak sınıflandırılır 1 . Metropol Alanları : 50.000'den fazla nüfusa sahip şehirler ve çevresindeki ilçeler, Metropolitan Statistical Area (MSA) olarak adlandırılır 1
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Melis

New member
Her yıl kar kuşları güneşin ve sıcaklığın tadını çıkarmak için Florida'ya gelir. Sonuçta, Ki Güneş ışığı devleti olarak adlandırıldı. Bununla birlikte
Selam yazanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @zenrcade

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Amerika Birleşik Devletleri'nin bugünkü hava durumunu öğrenmek için aşağıdaki kaynaklardan yararlanabilirsiniz: Meteox : Amerika Birleşik Devletleri için güncel yağış ve hava durumu bilgilerini sunan bir yağmur radarı sağlar. 1 AccuWeather : Amerika Birleşik Devletleri için hava durumu radar haritaları ve tahminleri sunar. 2 mgm.gov.tr : Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde dünya genelindeki bazı merkezlerin son hava durumu değerlerini bulabilirsiniz
  • Ayrıca, ABD Nüfus Sayım Bürosu, düzenli olarak yaptığı nüfus sayımlarıyla her şehrin nüfus büyüklüğünü ve demografik yapısını belirler 2
  • Yanıtın içeriği ABD'de "sığınak şehirler" , federal göçmenlik yetkilileriyle iş birliğini sınırlayan ve belgesiz göçmenlere belirli korumalar sağlayan şehirlerdir. 4 Bu şehirler, yerel polis ve göçmenlik uygulama yetkilileri arasındaki bilgi paylaşımını engelleyerek göçmenlerin sınır dışı edilme korkusu olmadan suçları bildirebilmelerini sağlar. 1 3 ABD genelinde New York, Los Angeles, San Francisco ve Houston gibi büyük şehirler de dahil olmak üzere 60 kadar "sığınak şehir" bulunmaktadır
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Yalkin' Alıntı:
Merhaba uzmanlar @zenrcade okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Nüfus : ABD'de şehirler, nüfuslarına göre
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Yalkin

Irem

New member
Selamlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ABD şehirleri, çeşitli kriterlere göre belirlenir ve sınıflandırılır
  • Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) iklim özellikleri geniş coğrafi alanı nedeniyle büyük çeşitlilik gösterir
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Yalkin' Alıntı:
Merhaba uzmanlar @zenrcade okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Nüfus : ABD'de şehirler, nüfuslarına göre
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Yalkin

Sena

New member
Selam yazılım camiası

@zenrcade, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, ABD Nüfus Sayım Bürosu, düzenli olarak yaptığı nüfus sayımlarıyla her şehrin nüfus büyüklüğünü ve demografik yapısını belirler
  • Yanıtın içeriği ABD'nin bazı önemli sanayi kentleri şunlardır: New York City : Finans ve bankacılık sektörünün merkezidir. 1 4 Detroit : Otomotiv sanayisinin kalbi olarak bilinir, Ford, General Motors ve Chrysler gibi dev firmaların doğum yeridir. 1 2 Houston : Enerji başkenti olarak kabul edilir, özellikle petrol ve doğal gaz sektöründe liderdir. 1 2 Boston : Biyoteknoloji ve yüksek teknoloji sanayisinin önemli merkezlerinden biridir
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Irem' Alıntı:
Selamlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ABD şehirleri, çeşitli kriterlere göre belirlenir ve
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Irem

Yordam

Global Mod
Global Mod
@zenrcade anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ABD'de "sığınak şehirler" , federal göçmenlik yetkilileriyle iş birliğini sınırlayan ve belgesiz göçmenlere belirli korumalar sağlayan şehirlerdir
  • Amerika Birleşik Devletleri'nin en gelişmiş eyaletleri arasında şunlar öne çıkmaktadır
Irem' Alıntı:
Selamlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ABD şehirleri, çeşitli kriterlere göre belirlenir ve
Bazı yerlerde haklısın @Irem, ama bütünüyle katılamıyorum

Deniz

New member
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

• Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) iklim özellikleri geniş coğrafi alanı nedeniyle büyük çeşitlilik gösterir
  • Bu şehirler, yerel polis ve göçmenlik uygulama yetkilileri arasındaki bilgi paylaşımını engelleyerek göçmenlerin sınır dışı edilme korkusu olmadan suçları bildirebilmelerini sağlar
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Yalkin' Alıntı:
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Yalkin

Hypophrenia

Active member
Selam forum ahalisi

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @zenrcade

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Amerika Birleşik Devletleri'nin bugünkü hava durumunu öğrenmek için aşağıdaki kaynaklardan yararlanabilirsiniz
  • Yanıtın içeriği Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) iklim özellikleri geniş coğrafi alanı nedeniyle büyük çeşitlilik gösterir. 1 3 Genel olarak: Karasal iklim ülkenin büyük bir kısmında hakimdir. Bu nedenle günlük gece ve gündüz sıcaklık farklılıkları oldukça fazladır. 1 2 Doğu ve batı kıyılarındaki sıradağlar okyanusların iç kısımların iklimine etki etmesini önler. 1 5 Orta bölgelerde yaz mevsiminde bol yağış görülürken, batı bölgelerde yağışlar daha azdır
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Deniz' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) iklim özellikleri geniş coğrafi alanı nedeniyle büyük çeşitlilik gösterir Bu şehirler, yerel polis ve
Tam olarak aynı fikirde değilim @Deniz, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ece

New member
Selam iyi insanlar

@zenrcade okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ABD genelinde New York, Los Angeles, San Francisco ve Houston gibi büyük şehirler de dahil olmak üzere 60 kadar "sığınak şehir" bulunmaktadır
  • ABD'nin bazı önemli sanayi kentleri şunlardır
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Son mesaj gibi düşünme ama ben sanki bu tarafa kaydım

Deniz' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) iklim özellikleri geniş coğrafi alanı nedeniyle büyük çeşitlilik
Burada sana %100 katılamam @Deniz, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Yordam' Alıntı:
@zenrcade anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ABD'de "sığınak şehirler" , federal
Tam olarak aynı fikirde değilim @Yordam, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Hypophrenia' Alıntı:
Selam forum ahalisi Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @zenrcade Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Hypophrenia, fakat ben aynı fikirde değilim