Los Angeles Fire'da evinizi kaybettiğinde bir “köpekbalığı tankı” yıldızı

zenrcade

Active member
Barbara Corcoran, Pasifik Palisades'de okyanus manzaralı bir güverte ile çift mobil evini tahmin etti. “Emlak Kraliçesi” olarak adlandırılan 2017 yılında 800.000 dolara satın aldı. Birkaç dakika içinde Pasifik Kıyısı Otoyolu önündeki Tahiti Teras Parkı'ndaki diğer 150 evle birlikte gitti.

Geçtiğimiz 50 yılı aşkın bir sürede, arsızlığıyla tanınan Bayan Corcoran, kişiyle yöneten kişiyle, başarısını ve farkındalığını korumayı hiç bırakmadı. 10 çocuğun en büyüğü, New Jersey, Edit'te büyüdü ve “Düde olarak sınıflandırıldığında” disleksik olduğum için ilkokuldaydı ve çok fazla olmayacağını söyledi, dedi 75, Corcoran .

2001'de sattığı 66 milyon dolarlık bir gayrimenkul işinde 1.000 dolarlık bir kredi yayınladı. “Köpekbalığı Tankı” hakkında 16 sezon yayınladı; Ve diğer başarıların ortasında en iyi iki kitap yazdı. Yolda neredeyse üç kat iflas da dahil olmak üzere çok sayıda kayıp vardı. Ancak, evini kaybetmekten başka bir şey harap etmedi.

“Hazinemi kaybettiğimi hissediyorum. Sonsuza dek sahip olacağımı ve kızıma bırakacağımı düşündüm ”dedi. “Bu olduğum bir parçaydı. Onunla gerçekten duygusal bir bağım vardı. Küçük bir sevgili gibiydi. “

Son zamanlarda evlerin, gayrimenkul hilelerinin ve hile ve gelecek planlarının satın alınması hakkında konuşmak için Park Bulvarı'ndaki ofisinde oturdu. Bu görüşme netlik dışında işlendi.

Evini kaybettiğini nasıl öğrendin?

Bendeydim Buenos Aires'teki kızımla tatil ve bir arkadaşım yangının evimin hemen yanında olduğunu söyledi. Güvenli olacağına ikna oldum; Bu benim iyimserliğim. Arabam da yere eridi.

Odayı görmek için geri döndün mü?

Asla geri dönmeyeceğim. Resimleri bile göremiyorum. Kendimi koruyorum. Bu ev sadece eğlence ile ilişkiliydi. Orada çok içtim. Orada çok yedim. Ev yandığında, orada kalan herkes bana evden en iyi anılarının fotoğraflarını gönderdi. Bu herkesin kaybıydı. Sadece aynı yerde yeniden üretebilirsem geri dönerdim.

Bu özel alanı seçmenize ne sebep oldu?

Los Angeles'ta “Köpekbalığı Tankı” için çok şey vardı ve deniz kenarında kendi evimi istedim. Bölgeyi görmek için sahil etrafında bir geziye gittim. Römork parklarıyla dolu bir mahalleye rastladım. Birbirine paralel olarak çalışan ve istediğim evi seçen sokaklarda yukarı ve aşağı gittim. Kapıyı çaldım ve sahibinin bana satıp satmayacağını sordum. “Hayır.” Dedi. Ona dedim ki: “Ya hayatının geri kalanında istediğinde, kullanmasına izin verirsem?” Anlaşma yapıldı. Kendimi çok mutlu hissettim.

Daha büyük bir şey satın almış olsaydınız neden bir mobil ev satın almalısınız?

Beş kız kardeşimle bir yatak odasında büyüdüm – erkek kardeşlerim diğer yatak odasındaydı ve ailem çekiş kanepedeydi, bu yüzden rahat ve küçük seviyorum. Hayatımın çoğunda büyük evlerim vardı. Sadece benim olan kendi küçük yerimi istedim. Olağanüstü komşularım vardı. Bir bayan sahne yöneticisiydi, bir diğeri aktörlerle bir çizgi okudu, başka biri gafferdı. Bulana kadar eksik olduğumu bilmediğim bir topluluğum vardı.

Peki bir GoFundMe Drive'ı başlattınız mı?

Evet. Herkes evini kaybetti. Bazılarının sigortası yoktu, diğerlerinin kimsesi yoktu ve tasarrufu yoktu. İnsanları kiralamaya giden 180.000 doların üzerinde topladık. Giysilerden bir yürütücüye kadar umutsuz oldukları bir şey isteyen her bir kişi içindir.

1973'te Fort Lee, NJ'deki bir lokantada bir müşteriyle tanıştıkları bir lokanta olarak çalıştılar. Gayrimenkul işine gireceklerini önerdi. Bu nasıl oldu?

Beni lokantadan eve götüren bir emlak geliştiricisiydi. Sonra benim arkadaşım oldu. Bir yıl geçti. Dedi ki: »Harika gayrimenkul satabilirsiniz. Harika bir kişiliğin var. Denemek ister misin “ Bana 1.000 dolar verdi ve bana kendi işimi açmam gerektiğini söyledi. O finansördü; Yönetici ortağım. Masamı New York'taki muhasebecisinden boyun eğdirdim, bu işin başlangıcıydı. 1980'de, yedi yıl sonra eve geldi ve sekreterim Marring olduğunu söyledi. Çıktım ve çalıştığımız ve Corcoran Grubu'nu kurduğumuz aynı binada iki katım var.

Başarılarını artıran birçok strateji vardı – bir bülten, web sitelerinde vurgulanan dairelerin videoları. Önce unutulmaz başka bir şey neydi?

Başladığımda Diye sordum Konut binasına sahip olan Joe Giffuni bir liste için. Bana süper dairenin yanındaki en kötüsünü verdi, 3f. Karanlık, L şeklinde tek odalı bir noktaydı. Mağarayı üreten L'de bir duvar inşa etmesini istedim. Ayda yüzde 30 daha fazla kiraladım. Bunu diğer birçok ev sahibiyle yaptım.

16 mevsim “Shark Tank” dır. Bu deneyim nasıldı?

Başlangıç bir kavgaydı. Erkek sesleri daha güçlüydü. Söyleyecek bir şeyim yokmuş gibi utandım. Gayrimenkul biliyordum. Erkeklerin nasıl yaptıklarını bilmekten farklı. Çılgın gibi girişimciler için para kaybettim. Üçüncü yılda olanları başarılı olmak için bekledim. Sonra “Onlara güveniyorum. Seninle gideceğim. Bu iyiydi.

Şovda 145 şirkete yatırım yaptılar. Ne öğrendin?

Kişiyi seçin, asla iş.

O ve kocasının şu anda yaşadığı New York'taki Beşinci Cadde'deki 4.600 metrekarelik çatı katı dairesi 2018'de 10 milyon dolara satın alındı. Başlangıçta 26 yıl önce gördüler ve istediklerini biliyorlardı. Sonunda nasıl satın aldın?

1992 Bir messenger hizmeti için çalıştım ve ek para almaya çalıştım. Mülkiyette kötü bir zamandı ve bu çatı katına bir zarf verdim. İçeri girdim ve Fransız kapılarından bu yeşil, yemyeşil teras gördüm ve bana izin veren bayana şöyle dedi: “Bunu satmak istersen bana satar mısın?” Beni ciddiye almadı. Yıllar geçti, farkındalığım var. Satmaya hazırken beni aradı.

Görmediğin bir desen hissediyorum, neden?

Bu yüzden tüm evlerimi alıyorum. Seninle duygusal bir aşk ilişkim var. Bu romantizm. İçeri giriyorum ve gidiyorum: “Buraya aitim.” Her zaman evleri hayal ediyorum – çocukluğumdan, ülke evlerinden, yüzdüğüm seehäuser ve eve girmeme izin vermeyeceksin. Her adımı yas tutuyorum. Evden ayrılmayı sevmiyorum. Anılar yüklenir.

Sırada ne var?

Hala konuşma yapıyorum, geri çekilme ve sokağa çıkıyorum. Orada işimin büyük bir parçası olan notları not ediyorum. Hayatıma dayanan bir filmle erken bir gelişme içindeyim. Ve onu değiştirmek için başka bir hazine evi arıyorum, kayboldu, aksi takdirde asla üstesinden gelmeyeceğim.