Konut Ayrımcılık Grupları Sue Doge ve Hud'u para kesmek için

zenrcade

Active member
Dört adil konut örgütü, yaklaşık 30 milyon kritik hibenin ani istifası ile karşı karşıya kaldığı Perşembe günü Konut ve Kentsel Kalkınma Bakanlığı ve Hükümet Verimliliği Bakanlığı'na dava açtı.

Massachusetts, Idaho, Teksas ve Ohio'daki kuruluşlar, Şubat ayı sonunda bir mektup alan, ülke çapında 66 kar amacı gütmeyen kuruluşa aitti ve burada ayrımcılık için tahliye ve derecelerin mücadelesi ile mücadelede mücadele etmek için önemli fonların azaltıldığı bildirildi. Dava, grupların önerilen bir sınıfı adına sunuldu.

Massachusetts Bölge Mahkemesi'ndeki davaya göre, Başkan Trump'ın eğitimi üzerinde çalışan HUD ve Doge, Adil Konut Programı ile ilişkili düzinelerce hibeyi iptal ettiklerinde “çirkin bir aşımı” iptal etti. Eyalet ve kentsel organizasyonlara dağıtılan program ve hibeler, adil konut binaları yasasını uygulamak, cins, etnik köken, din ve cinsiyet kimliği ve engellilik gibi diğer faktörlere dayalı yaşam alanı üzerinde ayrımcılığı yasaklamak için kullanılır.

ABD'deki adil daireler için şikayetlerin çoğu yerel konut kuruluşları tarafından ele alınmaktadır: 2022'de bu gruplara 33.000'den fazla semptom verildi.

Adil konut binaları için yerel kuruluşların genellikle yıllık bütçesi 1 milyon dolardan azdır ve hibeler gelirlerinin önemli bir bölümünü oluşturmaktadır. Gruplar, finansmanın aniden sona ereceği konusunda hiçbir uyarısı olmadığını söylüyor. “Bu dolarların etkileri somut ve derin” diyor şikayet.

Sivil haklar hukuku Fire Relen Colfax avukatı Yiyang Wu, adil konut örgütlerini temsil eden “Faturalarınız için böyle ödeme yaparsınız” dedi. “Bu senin ekmeğin ve tereyağın.”

HUD, mektuplarında kuruluşlara, her hibenin artık program hedeflerine veya ajansın önceliklerine neden olmadığını bildirdi.

Hud ve Doge, geçen ay atık, sahtekarlık ve istismarı kaldıracaklarını söyledikleri ortak bir görev gücü başlattı. Görev Gücü'nün 13 Şubat'ta açıklandığı bir basın açıklamasında, HUD -Greter Scott Turner, “Amerikan halkına daha iyi hizmet vermek” için “bölümün” ayrıntılı ve liderliği altındaki her dolar üzerinde “olacağını söyledi.

Departman, çeşitlilik, adalet ve içerme programlarının tanıtımının teşvik edildiği girişimler için yaygın eğik çizgiler yaptı. “Dei Hud'da öldü,” dedi Turner son birkaç hafta içinde tekrarladı.

Bazı adil konut grupları finansman kesintileri aldığından, şimdi fatura ödemek için rezervlerinde doğuyorlar. Diğerlerinin zaten problemleri var.

Daha önce dört tam zamanlı çalışanı, üç bölümlü personel ve günde üç işçi olan San Antonio Fuar Konut Konseyi, işgücünün yarısından fazlasını reddetmek zorunda kaldı.

Massachusetts Fuar Konut Merkezi, geçici konaklamalarının yerini alan aile içi şiddetten kurtulanlar da dahil olmak üzere müşterileri reddetmek zorunda kaldı. Ve tüm Idaho eyaletine hizmet veren Intermountain Fuar Konut Konseyi, “hizmetini daraltmak ve tahliye önleme veya adil konut hizmetleri olmadan 10 ilçeden ayrılmak zorunda kalıyor” dedi.

Relman Colfax'ın bir başka avukatı olan Lila Miller, hibelerin Kongre tarafından atandığı için yasadışı olduğunu söyledi. Kongre'nin Doge'e başka bir ajansın işine başkanlık etme yetkisi vermediğini söyledi.

“Kongre yasayı ve Kongre'yi ajans tedbirlerinin sınırları haline getiriyor” dedi.

Yalkin

Global Mod
Global Mod
Dört adil konut örgütü, yaklaşık 30 milyon kritik hibenin ani istifası ile karşı karşıya kaldığı Perşembe günü Konut ve Kentsel Kalkınma Bakanlığı ve
Selam teknoloji dostları

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @zenrcade

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Deniz

New member
Dört adil konut örgütü, yaklaşık 30 milyon kritik hibenin ani istifası ile karşı karşıya kaldığı Perşembe günü Konut ve Kentsel Kalkınma Bakanlığı ve
Selam teknoloji dostları

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Yalkin' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @zenrcade Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay
Düşüncene saygı duyuyorum @Yalkin fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Yordam

Global Mod
Global Mod
Merhaba merak edenlere

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Deniz' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Düşüncene saygı duyuyorum @Yalkin fakat kendi gözlemlerim
Bu bakış açını anlıyorum @Deniz, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Damla

New member
Herkese merhaba

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @zenrcade

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Yalkin' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @zenrcade Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Yalkin, belli ki iyi araştırmışsın

Melis

New member
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Damla' Alıntı:
Herkese merhaba Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @zenrcade Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Yalkin
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Damla, çünkü değişken çok fazla

Irem

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @zenrcade

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Yordam' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bu bakış açını anlıyorum @Deniz, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Yordam, teşekkür ederim

Ece

New member
Merhaba koca ekip

@zenrcade gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Yordam' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bu bakış açını anlıyorum @Deniz, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu
Katılmak zorundayım diyemem @Yordam, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Hypophrenia

Active member
Merhaba ustalar

@zenrcade gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Melis' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Damla, çünkü değişken çok fazla
Düşüncene saygı duyuyorum @Melis fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Emre

New member
Selam deneyenlere

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Detaylara girsem uzar ama bende kalan sonuç bu

Hypophrenia' Alıntı:
Merhaba ustalar @zenrcade gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Düşüncene
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Hypophrenia, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Irem' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @zenrcade Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Bu
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Irem

Ece' Alıntı:
Merhaba koca ekip @zenrcade gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Katılmak
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ece, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım