En iyi listelerdeki büyük indirimler yeni yılda bir trend oluşturuyor

zenrcade

Active member
Stephen M. Ross, şirketinin o zamanki Time Warner Center’ın inşasına yardım etmesinden yirmi yıl sonra, Columbus Circle’ın kulelerinden birinin tepesindeki geniş çatı katı için bir alıcı buldu.

8.300 metrekarelik Horst’un perakende fiyatı, 2019 yazında hedeflediği 75 milyon $’dan önemli bir düşüşle 40 milyon $ oldu, ancak yine de New York’ta yeni yıl kapanışlarını başlatmak için listenin başında yer alıyor. York şehri. Alıcı anonimdi.

Bay Ross mega proje Hudson Yards’ı da geliştiren İlişkili Şirketler’in kurucusu ve Miami Dolphins futbol takımının ana sahibidir. o ve karısı, kara rossşu anda ayrı olduğu bir mücevher tasarımcısı, lüks kompleksin 2004’te tamamlanmasından kısa bir süre sonra Yukarı Batı Yakası’ndaki 25 Columbus Circle’a taşınmıştı.

Diğer büyük Ocak satışları Yukarı Doğu Yakası’nda gerçekleşti. moda tasarımcısı reed krakov ve onun eşi, Delfin Krakow, bir iç mimar, Park Avenue yakınlarındaki şehir evini 36 milyon dolara sattı; 48 milyon dolara kadar listelendi. Kenneth I JusterTrump yönetimi sırasında ABD’nin Hindistan büyükelçisi bir apartman dairesi satın aldı.


Ve riskten korunma fonu yöneticisi Stanley Druckmüller ve onun eşi, Fiona K. Druckenmiller, her ikisi de hayırsever, çatı katlarını sattı. Alıcılar kızı ve damadıydı.

Oyuncu ve komedyen john leguizamo ve onun eşi, Justine LeguizamoAyrıca, kızının Greenwich Village’da kumtaşı ile aynı blokta bir kooperatif satın almasına yardım ederken ailedeki şeyleri de tuttu.


Sanat tüccarının mülkü de Köyde Margo Feiden, Geçen yıl hayatını kaybeden, 34 yıl yaşadığı konağı satarak galeri olarak kullandı ve burada ağırlıklı olarak karikatüristin çalışmalarını sergiledi. Al Hirschfeldonlarca yıldır temsil ettiği.

Columbus Circle PenthouseRosses’a ait olan ve en son 49.9 milyon dolara listelenen, şu anda West 58th ve 60th Streets arasındaki Deutsche Bank Center’ın Güney Kulesi’nin 80. katının tamamını kaplıyor.


Yeni sahibin kimliği US Limited Liability Company No. 1 tarafından doğrulanmıştır. 9 korumalı.

Gökyüzündeki bu malikanede beş yatak odası, altı buçuk banyo, çalışma odası, kütüphane, medya odası, egzersiz tesisi ve iki şömineli büyük bir oturma odası bulunmaktadır. (Toplamda dört şömine vardır.) Birincil yatak odası süitinde iki mermer banyo ve her biri bir moda tutkununun rüyası olan ek dolaplara sahip özel giyinme odaları bulunmaktadır.

Alan boyunca, Modlin Group’tan emlakçı Adam D. Modlin’in “masraftan kaçınılmamış” olarak tanımladığı zeminlerde, kapılarda, taç pervazlarında ve mutfakta mermer ve egzotik ahşaplar gibi yüzeyler bulunuyor. Ancak en iyi özellikler, muhtemelen yakındaki Central Park’ın ve dairenin pencereli duvarlarının ötesindeki muhteşem panoramik manzaralardır.

Bayan Ross’un Architectural Digest tarafından evin 2015 profilinde söylediği manzara, “aslında parkta yaşıyormuş gibi” hissettirdi. Sanki sürekli değişen, yeşilden sarıya, kırmızıdan griye ve yavaş yavaş tekrar yeşile dönen bir tablonun içindesiniz. Çoğu sanatçının ancak hayalini kurabileceği bir güce sahip.”

Çatı katı dört yıl önce listelendiğinde, Bay Ross, Forbes dergisine 35 Hudson Yards’ta 92. kattaki bir çatı katına taşınmayı planladığını söyledi.


şehir evi Lenox Hill semtindeki 54 East 64th Street’te Krakoffs tarafından satılan, altı katta 12.500 fit kare büyüklüğündeki eski Ross çatı katından bile daha geniştir.

Klasik ön merdiveni ve bol miktarda açık alanı olan tamamen yenilenmiş tuğla ev, ünlü tasarımcı olan satıcılardan bekleyebileceğiniz şeydir. En çok Coach’un Başkanı ve Yaratıcı Direktörü olarak tanınan Bay Krakoff, şu anda Tiffany & Company’nin Sanat Direktörüdür. Paris doğumlu Bayan Krakoff, iç tasarım firması Pamplemousse’nin direktörüdür.


Şık makyajı hem modern hem de eski dünya estetiğine sahip, heykelsi bir merkezi merdiven ve 18. yüzyıldan kalma antik İngiliz Carrara mermer kornişleri ve meşe döşeme tahtaları ile şöminelerle sabitlenmiş büyük odaları (toplamda 14) ve birçok yüksek kaliteli süslemeyi içeriyor. .

Toplam altı yatak odası, altı banyo ve beş yarım banyo (mutfağı da olan alt kattaki personel odası dahil), iki oturma odası, resmi yemek ve oturma odaları ve alt katta sarmaşıklarla kaplı bir arka bahçeye açılan bir spor salonu vardır. basketbol potası ile açılır. Birincil yatak odası süiti beşinci katın tamamını kaplar ve ek dolapları olan iki giyinme odasına sahiptir.

Bununla birlikte, taçlandırma özelliği, ipe ahşap güverteli ve sulamalı iki çatı terasının bulunduğu evin tepesinde.

Ve evet, tüm bu yerlere erişmek için bir asansör de var.

Yeni mal sahibi, işlem için 64th Street TH limited şirketine güvendi.


Diğer Yukarı Doğu Yakası Dikkate değer rakamlar, Bay Juster’in Park ve Lexington Caddeleri arasında 20 katlı yeni bir kat mülkiyeti olan 109 East 79’da 9.8 milyon $’a satın aldığı bir daireyi içeriyordu.

Yarım katı kaplayan 2.700 metrekarelik sponsor ünitesinde her biri en-suite banyolu üç yatak odası, ayrıca bir makyaj odası, çamaşır odası ve büyük bir pencereden bol ışık alan resmi yemek ve dinlenme için büyük bir oda bulunmaktadır. , bronz kanatlı pencereler.


Satın almayı bir tröst aracılığıyla gerçekleştiren Juster, 2017’den 2021’e kadar Hindistan Büyükelçisi ve George W. Bush yönetimi sırasında Ticaretten Sorumlu Devlet Müsteşarı olarak görev yaptı.

Yakınlarda, 117 East 72nd Street’te, yine Park ve Lexington Avenues arasında, Druckenmillers çatı katını 21 milyon dolara kızlarına sattı. doktor Sarah Druckenmiller CascanteEndokrinoloji ve Kısırlık Doktoru ve eşi, Maximilian Cascante, bir yatırım analisti. Özel bir işletme olduğu için, iki ortak birimden oluşan daire hakkında çok az bilgi mevcuttur.


Şehir merkezi, Greenwich Village’da, Leguizamos, bir şehir evlerinin olduğu aynı ağaçlarla çevrili West Ninth Street’te bir kooperatif için yaklaşık 1,7 milyon dolar ödedi. Dairenin tapusu kendi adına ve kızının adına, Allegra Leguizamo, Bay Leguizamo’nun karşısındaki “Buz Devri” animasyon filmlerindeki çalışmalarıyla tanınan bir aktris..

Yeni evinizde iki yatak odası ve bir buçuk banyonun yanı sıra geniş oturma odasında odunlu bir şömine ve gömme kitaplıklar bulunmaktadır.

Bay Leguizamo, son filmi The Menu de dahil olmak üzere çok sayıda filmde rol aldı.

Bayan Feiden’ın mülkü University Place yakınlarındaki 15 East Ninth Street’teki kırmızı tuğlalı şehir evi için yaklaşık 10.4 milyon dolar aldı. Frau Feiden, 1988’de üçüncü kocasıyla evi satın aldı. Julius Cohen, ünlü bir mücevher tasarımcısı.

Piyasada 11 milyon doların biraz altında olan beş katlı Yunan tarzı bina, listenin biraz TLC kullanabileceğini belirttiği yaklaşık 9.500 fit kare iç alana sahip. Sekiz yatak odası, beş banyo ve bir tuvalet bulunmaktadır. İçinde mağara ve kütüphane bulunan yapının bahçe katı, eserlerin sergilenmesi için kullanılmış.


19. yüzyılın ortalarında inşa edilen ev, odun şöminesi, balıksırtı zeminler ve ahşap pervazlar gibi orijinal mimari detaylarının çoğunu koruyor. Salon seviyesindeki yüksek tavanlı devasa bir balo salonu Stanford White tarafından tasarlandı.

Dış mekanda 827 metrekarelik bir arka bahçe, üçüncü katta bir veranda ve ağaçların sıralandığı mahallenin yukarısında kokteylleri yudumlamak için muhteşem bir eğlence alanına dönüştürülebilen bitmemiş bir çatı güvertesi bulunmaktadır.

Evin alıcısı Monstera Holdings LLC olarak listelendi

Aynı zamanda yazar olan Feiden Hanım, galeri işletmesini açtıktan bir yıl sonra, 1970 yılında Bay Hirschfeld ile tanıştı ve Bay Hirschfeld onun ana müşterisi oldu. Zaman zaman tiyatro ressamı da dahil olmak üzere diğer sanatçıların çalışmalarını sergiledi. don freeman.