Emlak vergileri nereyi ısırır (ve nereleri kemirir)?

zenrcade

Active member
Emlak vergilerinin yüksek olduğu bir bölgede bir ev satın almak, aylık harcamalarınızı önemli ölçüde artırabilir. Ne yazık ki vergiler ortadan kalkmayacak, ancak okullar, yollar ve altyapı, çöp toplama, kolluk kuvvetleri ve beklediğimiz diğer hizmetler için genellikle en büyük finansman kaynağının vergiler olduğunu unutmayın.

Peki bu gerekli maliyetleri en aza indirmek için nerede yaşayabiliriz? 50 ABD eyaletinin her birinde ve Columbia Bölgesi’nde ev satın alanlar, toplanan emlak vergisi oranları, ödenen vergi miktarları ve ev değerleri için bilgi ve kaynak sağlayan yakın tarihli bir Bankrate araştırması. Ülkedeki en düşük vergilerin Batı Virginia’da olduğu ortaya çıktı – 140.027 $ ‘a mal olan orta sınıf bir ev için yılda sadece 812 $. Bunu diğer güney eyaletleri izledi: Alabama, Arkansas, Louisiana ve Mississippi. Daha yüksek uçta, 484.393 dolarlık medyan ev değerinin 12.061 dolarlık ortalama yıllık vergi faturası oluşturduğu tespit edilen New Jersey vardı.

Kaliforniya’nın emlak vergileri, yılda ortalama 6.025 $ ile en yüksek 10. vergiydi, ancak eyaletin medyan ev değeri 792.787 $ ile çok daha yüksek. Ne oluyor? Teorem 13’ün bununla bir ilgisi olabilir. 1978’de kabul edilen yasa, emlak vergisi artışlarını evler yeniden satılana kadar minimumda tutuyor. O zaman bile, 55 yaşın üzerindeki Kaliforniyalılar, önceki bir mülkten daha düşük bir vergi faturası ve vergi artışı olmaksızın nesiller arası mülkiyet transferlerini ileriye taşımalarına izin veren Önerme 19’a sahiptir.

Diğer eyaletlerdeki yerel yasalar da aralarında yaşlılar, gaziler ve engelliler olmak üzere bazı kişiler için vergi indirimi sunmaktadır. Ancak vergiler bir boşlukta var olmaz; Ne ödediysen onu alırsın. Daha düşük bir emlak vergisi faturası, devlet okullarının yetersiz finanse edildiği ve özel bir okula yüksek maliyetli kayıt gerektirdiği anlamına gelebilir. Ya da belki de alçak kaptan köşkünüz işinizden o kadar uzaktadır ki, yapılan tasarruflar benzin, geçiş ücretleri ve araba bakımının maliyeti tarafından tüketilir.


Bankrate’e göre bu haftaki grafik, en yüksek ve en düşük orta değerli ev vergilerine sahip 10 yeri ve her birinin medyan ev değerlerini gösteriyor.


Konut gayrimenkul haberleriyle ilgili haftalık e-posta güncellemelerini almak için buradan kaydolun.