Duvarınıza bir şey nasıl asın

zenrcade

Active member
Bir evde veya bir dairede yaşıyor olsanız da, muhtemelen bir gün yapmak istediğiniz küçük ev geliştirme projelerinin bir listesine sahipsiniz. Belki de bir boyama işine ihtiyaç duyan bir oda ya da sizden istediğiniz sızdıran bir tuvalete bir tesisatçı çağırmanız gerekmez.

Doğru yere geldin. Yeni DIY serimizde, temel onarımlardan sadece birkaç saat içinde yapabileceğiniz basit restorasyonlara kadar bu projelerin bazılarını ele alacağız. Kiracılar ve ev sahipleri için gerçekçi olacaklar ve uzmanlık gerektirmeyecekler. Çok fazla araca da ihtiyacınız yok ve ihtiyacınız olan araçlar genel amaçlıdır – bunları sizin yerinizdeki her türlü iş için yararlı bulacaksınız.

Her projenin belirli bir hedefi veya belirli bir çözümü olmasına rağmen, asıl amacımız tekrar tekrar kullanabileceğiniz bir dizi genel beceriyi iletmektir.

İlk projemizi örnek olarak ele alalım: 9 Şubat'ta Super Bowl Lix ile bir TV tutucusunun nasıl kurulacağını öğreneceğiz, böylece bu büyük düz ekranı oyun için zamanla asabilirsiniz. Benim gibiyseniz ve futbol görmekten başka bir şey yapmayı tercih ediyorsanız, akşamı ağır bir ayna, çerçeveli sanat veya yüzen raf veya dolap içeren büyük bir parça ile geçirebilirsiniz.

Ne takılıyor olursanız olun, işin çekirdeği duvarlarınızdaki tünelleri bulmaktır ve bu proje bununla ilgilidir. Rengi veya duvar kağıdınızın arkasına gizlenmiş olana aşina değilseniz, ağır veya değerli şeyler asmak korkutucu olabilir. Ama nasıl bir cıvatayı bulacağınızı bildiğiniz anda, ter değil.

Cıvatalar, bir duvara mukavemet veren iç çerçevedir. Çok fazla kilo verebileceğiniz için, Rummers da ağır nesneleri asmak için kullanılır. (Fotoğraflar, posterler ve küçük resimler gibi hafif şeyler için adımlara bile ihtiyacınız yok. Onları her yere küçük çiviler veya çıkarılabilir yapışkan şeritlerle asmak iyi.)

Ben kimim soruyorsun 2015'ten beri Wirecutter'da yazar oldum ve hayatımın çoğunda bir kendi kendine. Eşim ve ben geçen yıl 1920'den itibaren arsız bir ev satın aldık, onarımlar ve yükseltmeler ikinci işim oldu. (Duvarı aşağıdaki fotoğraflara inşa ettim.)

Tamam, bu TV'yi monte edelim. İşimiz bittiğinde, bir şey asmaya güveniyorsunuz.

Çekiç'i dolaba bırakın. Bunu yapmak için, ilgili boyutta bir matkap, bir matkap (TV braketiyle ilgili talimatlar sizi listeleyecektir), bir bant boyutu, bir kalem, ayarlanabilir bir anahtar ve manyetik cıvata bulucusuna ihtiyacınız vardır. Ch Hanson tarafından yapılan ve Wirecutter tarafından önerilen ucuz bir Bolzen bulucu kullandım. (Ayrıca Wirterter'in en iyi TV montajını da yükledim, ancak buradaki teknikler ortak.)

Standart bir anahtar değil, bir cırcır anahtarı ve bir soket seti, sabitleme vidalarını kolaylaştırır. Ve bir cetvel veya diğer cetvel, düz çizgileri işaretlemek için bir ölçüm bandından daha manueldir.

1. Adım: Tünelleri Bulun

Yaptığımız şeyin zihinsel bir resmine sahip olmaya yardımcı olacaktır.

Çoğu ev ve apartman duvarında bir cıvata çerçevesi vardır. Genellikle ahşaptan yapılmış, yerden tavana dikey olarak koşun. Duvar malzemesinin kendisi, vidalar veya çivilerle teklif vermeye bağlıdır. Ve bir cıvata bulucunun bulduğu bu metal vidalar veya çivilerdir. Bir dizi buzdağı gibi, yüzeyin altında ne olduğunu gösterirler.

Bolzen bulucusunu duvar boyunca yatay olarak uyudu ve yüzeye doğru düz tuttu. Yaklaşık iki metre yüksekliğinde kemerlere gidin ve cıvata bulucu titreyene kadar duvarını yavaş yavaş yukarı ve aşağı hareket ettirin. Yeri bir kalemle işaretleyin.

(Not: Bolzen bulucu hiçbir şey bulamıyorsa, lath-lath duvarlarına sahip olabilirsiniz. Ve duvar sert beton-intellar ise-tünel yok. Daha fazla okumak için okumak için aşağı kaydırın bu varyasyonlar hakkında.)

Ch Hanson Stud Cinder, tünellerin konumunu işaretlemeyi özellikle kolaylaştırır. Mükemmel dikey olduğu konusundaki yargılamada yerleşik ruh seviyesi kuru kabarcığı olana kadar çevirin ve daha sonra yukarıdaki fotoğrafta gösterildiği gibi katmanın her ucunun ortasına bir kalem işareti yerleştirin.

Son olarak bu işlemi tekrarlayın ve bitişik cıvatayı bulana kadar ilk markanızın solunda veya sağına yaklaşık 16 inçlik bir alanı süpürün. (Çoğu cıvata “ortada 16 inç” monte edilir – yani odakları 16 inç aralıktır. Bazı TV montajlarının sadece bir aygıra ihtiyacı vardır. Eğer sizden biriyseniz, bu adımı atlayabilirsiniz.)

2. Adım: İlk Matkap Deliklerinizi İşaretleyin

Her çift kalem markası artışı ile dikey olarak bir çizgi çizin. Ardından zeminden veya tavandan üst sabitleme vidalarına olan mesafeyi ölçün. Dikey çizgilerinizin her birinde bu noktayı işaretleyin.

Bu, cıvatalarının birbirleri açısından yatay yakın olmasını sağlar ve çoğu televizyon montajının kurulumdan sonra dengeyi optimize etmek için bir ayar mekanizması vardır. (Ölçümlerimi tavandan çıkardım. Daha sonra bir ruh seviyesiyle kontrol ettim ve bunun sekizinci santimetrelik mükemmel bir yatayda benim için yeterince yakın olduğunu gördüm.)

Adım 3: Marka, matkap ve cıvata

Bu zor iş. Montaj kitiniz, asılı donanımı televizyonunuzun arkasına nasıl takacağınızı gösterir. O zaman siz ve bir yardım arkadaşı televizyonu yeni yerine kaldırabilirsiniz. Bakarak eğlenin. Ve Oilers kazanabilir.

Varyasyonlar: çelik tüneller, çıtalar, beton duvarlar

Çelik Teklifler: Bazı modern binalar ahşap tüneller yerine ince metal bir metal bulunur; Bunlardan birine girerseniz, talaş duşu yerine birkaç metal talaşı göreceksiniz. Bunun için plakayı monte etmek için geçiş yapmalısınız. Kitiniz sizinle birlikte verilebilir veya sizi bir donanım mağazasında bulabilirsiniz. (Eğme vidalarında, cıvatanın arkasına kayan, daha sonra genişletip cıvatayı sıkarken iç yüzeyde kendini yakalayan yaylı bir annesi vardır.)

Çöp Hakkında Alçı: Görünüşe göre Bolzen Finder'ınızla tünel bulamazsanız, 1950 civarında inşa edilen evlerde ev-lath duvarlarınızın ortak bir özelliğe sahip olması muhtemeldir. Ahşap çıtalar veya çıtalar tünellere çivilenmiş ve çivilenmiş ve çivilenmiş ve onlara kalın bir alçı tabakası uygulanmıştır. Cıvataları bulmak için, sıvaların derinliklerinin derinliklerini bulmanız gerekir ve çoğu tünel bulucunun bununla ilgili sorunları vardır.

Bir hile, tünellerin kendilerine çivilenebilecek süpürgelikler boyunca arama yapmaktır. Bir diğeri, Nadir Earth için güçlü bir mıknatıs kullanmaktır-Stollen Finders'da kullanılan ve çevrimiçi yaygın olan mıknatısların daha büyük bir versiyonudur. Birkaç tane denedikten sonra, 1 inçlik bir disk mıknatısının en iyi şekilde çalıştığını gördüm. Bir çivi üzerinde başladığında hissedebilmek ve bir tünel bulucu gibi süpürmek için gevşek bir şekilde parmaklarınızda tutun.

Her iki yöntem de kusursuz değildir ve kaba kuvvet yöntemlerini denemeniz gerekebilir, ör. (Bir konut binasında bir müfettişle yaşıyorsanız, bu kişi muhtemelen tünellerin nerede olduğunu gösterebilir.)

Beton Duvarlar: Bunlar her donanım mağazasında bulunan bir duvarcılıkla delinebilir. TV -Mount kitiniz, matkap deliklerine kayan ve yapışabileceğiniz bir şey ekleyen plastik kollarla donatılmalıdır. Değilse, donanım mağazasında da buna sahiptir.