Chicago Home, partiler için tasarlandı. Sonra taraflar durdu.

zenrcade

Active member
Britt Whitfield ve Jacqui Scott, Chicago’daki bir sonraki evlerini aramaya başladıklarında, onlar için çok önemli olan bir şey vardı: “Bir parti verebilmek 1 numaraydı,” dedi Bayan Whitfield.

Ve 43 yaşındaki Bayan Whitfield “parti” derken birkaç arkadaşla bir araya gelmeyi kastetmiyor. Chicago merkezli bir etkinlik şirketi olan Revel Group’un CEO’su olarak, günlerini binlerce konukla büyük patlama etkinliklerine nezaret ederek geçiriyor. Kişisel toplantıları daha samimi olma eğiliminde olsa da, büyük arkadaş grupları ve iş arkadaşları için partiler vermekten hâlâ keyif alıyor.

Çift daha önce Chicago’da beş evi yenilemiş veya inşa etmişti ve birkaç yılda bir taşınmıştı. Ama şimdi kalacak bir yer arıyorlardı. Ev, bir parti mekanı olmanın yanı sıra iki çocuklarının – şimdi 7 yaşında olan Cal ve 5 yaşındaki Paton – kendilerini evlerinde hissedecekleri bir aile evi olacaktı.


Logan Meydanı mahallesinde alışılmadık derecede geniş bir arsa üzerinde büyük bir neo-Gürcü evi bulduklarında, ideal görünüyordu. Mimarlar Worthmann & Steinbach tarafından tasarlanan ve 1905 yılında tamamlanan tuğla ve kireçtaşı bina, 8.000 fit kare iç alana ve geniş dış alanlara sahipti.


Bir psikoterapist olan 42 yaşındaki Scott, yoğun bir yerleşim bölgesinde olmasına rağmen, partiler, oyun buluşmaları ve iki köpeğini gezdirmek için ideal olan “bir yan bahçesi, bir arka bahçesi ve bir ön bahçesi” olduğunu söyledi. Loyola University Chicago’da eğitmen.

Haziran 2018’de 1,66 milyon dolara satın aldılar ve ardından yenilemek için Filoramo Talsma Mimarlık ve Proje İç Mekanlarını tuttular. Dış kısım iyi durumdayken, iç mekanın tamamen elden geçirilmesi gerekiyordu.

Filoramo Talsma Architecture’ın kurucularından biri olan Chris Talsma, evi “yarı sökülmüş, yarı yeniden inşa edilmiş” olarak nitelendirerek, önceki sahibinin evi yenilemek için yıllarını harcadığını ancak asla bitirmediğini söyledi.

“Kabuktan başka pek bir değeri yoktu” dedi.


Bayan Whitfield’ın genel müteahhit olmasıyla, inşaat birkaç ay sonra başladı ve ekip geri adım atmadı. Panelli giriş fuayesi hariç tüm iç mekanı boşalttılar ve çağdaş kentsel stili sağlıklı bir kapris dozuyla birleştiren özelliklerle evi yeniden inşa etmeye başladılar.

Project Interiors’ın kurucusu Aimee Wertepny, “Kelimenin tam anlamıyla eğlence işiyle uğraşıyor, bu yüzden bunu nereye götürebileceğimiz fikri, bu müşteri ve arkadaşa açık olan olasılıklar, Tor’u çeken en büyük şeydi.”

Evin Project Interiors’ın baş tasarımcısı olan ancak o zamandan beri kendi şirketi Navy Black Studio’yu kuran Lauren Warnock, bir parti evi ile küçük çocuklar ve evcil hayvanlar için bir evin o kadar da farklı olmadığını keşfetti: her ikisi de hoş karşılanırken sıcak karşılanmalıdır. aşınmaya dayanıklı.

Bayan Warnock, “Çocuklara ve köpeklere dayanıklı olmalı ve sadece eğlenmelerine izin vermeliydi” dedi. “Hiçbir şey hayattan zevk alamayacakları kadar değerli olamaz.”

Oturma odasında tasarımcılar, köşegen pervazlar ve dörtlü folyolarla süslenmiş bir tavanın altına sırt sırta püsküllü kanepeler yerleştirdiler. Bitişikteki yemek odasında, tavanı mantar ve altın varak karışımı duvar kaplamasıyla kapladılar ve yıldız patlaması ahşap kaplama tablalı özel yapım büyük bir Lagomorph Design yemek masası yerleştirdiler. Ağır perdeler, yılan derisi desenli kadife kaplı geniş bir banket ile bir bara ve kütüphaneye açılıyor.


Mutfak, sakin aile yemekleri ve animasyonlu kokteyl akşamları için oturma ve ayakta durma seçenekleri sunar. Bir tarafta, adanın arka tarafı, küçük bir kahvaltı masasının yanında, dayanıklı Xorel döşemeli yumuşacık bir banketle bitiyor; Diğer tarafta, canlı kenarlı ceviz tablalı bar yüksekliğinde bir tezgah, bir barmenin konuklara hizmet etmesi için bir alan yaratır.


Arkada, stadyum tarzı yerleşik oturma yerlerine sahip basamaklar, avluya açılan alüminyum ve cam katlanır kapılara sahip yeni bir ek binadaki aile odasına iniyor.

İşin çoğu Eylül 2019’da tamamlandı ve yaklaşık 2 milyon dolara mal oldu. Bu sonbaharda, Bayan Whitfield ve Bayan Scott, yeni eve taşınma partisine yaklaşık yüz konuğu ağırladı. Daha sonra The L Word: Generation Q adlı televizyon dizisini kutlamak için bir etkinliğe ev sahipliği yaptılar.

Birkaç ay sonra, pandemi işlere bir İngiliz anahtarı attı.

Bayan Whitfield, “Evin partilere ev sahipliği yapabilecek özellikleri ve işlevleri var, ancak bu bizden hemen çalındı,” dedi. Aynı zamanda, etkinlik işi duvara çarptı: “Temelde bir işim yoktu.”

Chicago’daki evlerini planlandığı gibi arkadaşlarıyla paylaşamadılar ve ne inşa ettiklerini sorgulamaya başladılar.


“Covid’in olduğu o yıllarda, bir parçam ‘Neden Gold Coast’ta çok katlı bir binada arabamıza bakacak biriyle ve üçte biri büyüklüğünde bir yerde yaşamıyoruz?’ diyordu. dedi Bayan Whitfield.

Bayan Scott, “Atlatılması gereken çok şey varmış gibi hissettirdi” diye ekledi.

Ağustos 2021’e kadar, taşınmaya ve evi 5.399 milyon dolara piyasaya sürmeye hazırdılar. Satmadı. Bu bir şanstı çünkü pandemi kısıtlamaları hafifledikçe ve insanlar yeniden gruplar halinde toplanmaya başlayınca fikirlerini değiştirdiler.

Çift geçen mart ayında evi piyasadan indirmiş ve yeniden aşık olmuştu.

Bayan Whitfield, “Geçen altı ayda hızı artırdık ve daha fazla eğlence ekledik” dedi. Pandemi sırasında bazı düşük noktalar olsa da, “Hala burada olduğumuz için çok mutluyum” diye ekledi.

Konut gayrimenkul haberleriyle ilgili haftalık e-posta güncellemelerini almak için buradan kaydolun.