Arizona, Florida ve Massachusetts’te 1,9 milyon dolarlık evler

zenrcade

Active member
Anka kuşu | 1.899.999 $

2 dönümlük bir arsa üzerinde üç yatak odası, iki banyo ve mini mutfaklı bir banyolu misafir stüdyosu olan 1933 İspanyol tarzı bir ev


Bu ev, birçok evin orijinal dış ve iç özelliklerini koruduğu, birkaç tarihi mahallenin bulunduğu şehrin bir bölümünde yer almaktadır. Oyun alanları, halka açık golf sahası, gül bahçesi ve merkezi su özelliği ve balık tutma alanı ile Encanto Park sadece iki blok uzaklıktadır. Arizona Eyalet Fuar Alanı, Phoenix Sanat Müzesi, büyük bir halk kütüphanesi ve Phoenix Japon Dostluk Bahçesi de yakındadır.

Camelback Dağı ve Scottsdale yaklaşık yarım saat uzaklıktadır. Phoenix Sky Harbor Uluslararası Havaalanı arabayla 10 dakika uzaklıktadır.

Boy: 3.084 metrekare

Metrekare fiyatı: 616 dolar

İçeri:

Ön kapı, yüksek tavanlı ve karo zeminli bir fuayeye açılmaktadır. Sağda çift katlı kirişli tavanı, kemerli penceresi, şöminesi ve terasa açılan Fransız kapıları olan bir oturma odası vardır. Bu oda, kristal sarkıt lambalı ve çift kapılı yemek odasına bağlanmaktadır. bir arka bahçe verandası.

Bitişikteki mutfak, her ikisi de altın rengi donanıma sahip siyah ve havuz alanına açılan cam kapılara sahip Big Chill serisi ve buna uygun buzdolabı ile donatılmıştır.


Bir yatak odası bu katta mutfağın yanındadır. Bir kraliçe yatak için yeterince geniştir ve yan tarafta derin bir küvet ve krom ayaklı makyaj masası bulunan bir banyoya sahiptir.

Fuayedeki orijinal ferforje korkuluklu bir merdiven ikinci kata çıkar. Merdivenlerin üst kısmında aşağıdaki oturma odasına açılan bir balkon bulunmaktadır. Solda bir banyo ile birbirine bağlanan iki yatak odası vardır. Satıcılar evin bu bölümünü, bir odası yatak odası, diğeri çalışma odası olarak hizmet veren büyük bir ana süit olarak kullanmışlardır. Her oda bir kral yatak için yeterince büyüktür; Paylaştıkları banyoda çift makyaj masası ve duşakabin vardır.

Fuayeden bir merdivenle ulaşılan bodrum, bir şarap depolama alanı ve medya odası, oyun odası veya spor salonu olabilecek bir açık alan içermektedir.

Garajın ikinci katında yer alan konuk dairesinde uyku bölümü, mini mutfak ve eksiksiz bir banyo bulunmaktadır.

Dıştan: Bir verandaya ek olarak, mülkün arka tarafında siyah-beyaz çizgili perdeler ve şezlonglar için alan bulunan üstü kapalı bir çardak bulunan uzun bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Arka bahçe, kaldırıma ve sokağa açılan bir kapı ile alçak bir duvarla çevrilidir. Müstakil garaj iki araçlık alana sahiptir.


yönlendirmek: 4.268 $ (tahmini)

Temas: Christine VanderZyden Winkler, AZ Luxury Home Group, Launch Real Estate, 616-240-0159; azluxuryhomegroup.com

Tampa, Florida | 1,88 milyon dolar

0,2 dönümlük bir arsa üzerinde dört yatak odalı, üç banyolu bir Esnaf bungalovu


Bu ev, birçok evin 20. yüzyılın başlarına kadar uzandığı Tampa’nın en eski mahallelerinden biri olan Hyde Park’ta yer almaktadır. Şarap barı, et lokantası ve popüler bir dondurma dükkanı bulunan açık hava alışveriş merkezi Hyde Park Village 800 metre uzaklıktadır. Ayrıca, Tampa Körfezi boyunca kıvrılan ve yürüyüş ve bisiklet parkurlarına erişim sağlayan Bayshore Bulvarı da yakındadır.

Tampa şehir merkezi arabayla 10 dakika uzaklıktadır. Tampa Uluslararası Havaalanı yaklaşık 20 dakika uzaklıktadır. St. Petersburg arabayla yarım saat uzaklıktadır; Orlando’ya yolculuk yaklaşık bir buçuk saat sürüyor.

Boy: 2.406 fit kare

Metrekare fiyatı: 781 dolar

İçeri: Gür yeşil çitler ön bahçeyi sokaktan ayırır ve basamaklar geniş kapalı sundurmaya çıkar.

Ön kapı, doğrudan orijinal çam zeminlere ve beyaz boyalı tuğlalarla çevrili dekoratif bir şömineye sahip oturma odasına açılmaktadır. Bu odanın solunda, gömme deposu olan güneşli bir oyun odası var.


Pencereli bir yemek odası da bir dizi Fransız kapının ardından oturma odasına açılıyor. Yeni paslanmaz çelik aletler ve arka bahçeye bakan pencerelerin altında oturan bir tezgah ile güncellenmiş bir mutfağa bağlıdır.

Bu katta mutfaktan çıkılan bir koridora açılan iki yatak odası bulunmaktadır. Ana yatak odasının arka bahçe verandasına erişimi vardır; En-suite banyoda cam duvarlı duşakabin bulunmaktadır. Bitişikte, oturma odasından oyun odasına doğrudan erişimi olan bir misafir odası vardır; Pençe ayaklı küvet içeren bir koridor banyosu vardır.

Evin arka tarafındaki bir merdiven, bir zamanlar çatı katı olarak hizmet veren ikinci kata çıkar. Bu katta iki yatak odası daha var; Duşakabinli bir banyoyu paylaşırlar.

Dıştan: Arka bahçe suni çimdir ve arka köşede gölge sağlayan büyük, olgun bir ağaç ve salıncağı destekleyebilecek sağlam dallar vardır. Teras, komşulardan mahremiyet sağlayan yüksek bir duvarla örtülü ve çevrilidir. Müstakil garajda bir park yeri vardır.

yönlendirmek: 12.096 $ (tahmini)

Temas: Katie Glaser, Smith & Associates Emlak, 813-727-1198; smithandassociates.com

Lexington, Massachusetts | 1.895 milyon dolar

0,3 dönümlük bir arsa üzerinde üç yatak odası ve iki banyosu olan 1916 kolonyal tarzı bir ev


Bu ev, Lexington şehir merkezine sadece birkaç blok uzaklıktadır ve 1690’lardan kalma bir mezarlık olan Lexington Battle Green ve 1710’da inşa edilen ve şimdi bir müze olan Buckman Tavern gibi bir dizi tarihi mekana yürüme mesafesindedir. Kamuya ait ilkokul, ortaokul ve liselerin yanı sıra Minute Man Ulusal Tarih Parkı da arabayla 10 dakikadan kısa mesafededir.


Yazar Louisa May Alcott’un evi de dahil olmak üzere yakındaki Concord’un tarihi yerleri 20 dakikadan kısa mesafededir. Boston şehir merkezine arabayla yaklaşık yarım saat sürüyor.

Boy: 1.935 fit kare

Metrekare fiyatı: 979 dolar

İçeri: Cephenin ortasındaki ön kapı küçük bir çamur odasına açılmaktadır. Ötesinde bir tarafında şömine, diğer tarafında gömme kitaplıkların olduğu geniş bir oturma odası var. Bu odanın yan sundurmaya ve cumbalı ve yüksek lambrili yemek odasına erişimi vardır.

Yerleşik dolaplara sahip bir uşak kileri, yemek odasını paslanmaz çelik aletler içeren ve bir orta ada veya kahvaltı masası alacak kadar büyük olan mutfağa bağlar. Dolu bir banyo, arka güverteye açılan bir kapı gibi mutfağa açılıyor.

Üç yatak odasına da mutfak ve yemek odası arasındaki bir merdivenle erişilebilen ikinci katta yer almaktadır. Merdivenlerin üstündeki ebeveyn yatak odası avluya bakmaktadır. Koridorun karşısında özel balkonlu bir misafir odası bulunmaktadır. Yan tarafta tam bir banyo var. Banyonun diğer tarafında, şu anda çalışma odası olarak kullanılan daha küçük bir misafir odası vardır; Eğimli tavanlara, yerleşik kitap raflarına, bir tavan penceresine ve ağaçlara bakan küçük bir pencereye sahiptir.

Dıştan: Oturma odasının yanındaki yan sundurma kapalıdır ve güneşten ve yağmurdan koruma sağlar. Birkaç bahçe kutusu ve düzgün bir sıra çitin bulunduğu nispeten düz bir avluya iner. Müstakil garajda bir arabalık yer vardır.

yönlendirmek: 17.292 $ (tahmini)

Temas: Andrea Jackson, Barrett Sotheby’s International Realty, 617-571-1888; sothebysrealty.com.tr

Konut gayrimenkul haberleriyle ilgili haftalık e-posta güncellemelerini almak için buradan kaydolun.