Kaliforniya'da 3,3 milyon dolarlık ev

zenrcade

Active member
Tiburon | 3.295 milyon dolar

San Francisco Körfezi'ne bakan 0,3 dönümlük üç yatak odalı, üç banyolu 1974 evi


Bu evdeki hemen hemen her odanın dış mekana erişimi vardır ve geniş güverte, Golden Gate Köprüsü ve Angel Adası'na kadar uzanan manzaralar sunmaktadır. Tesis, sahil boyunca uzanan Tiburon Yarımadası Tarihi Yolu'nun yanı sıra feribot terminaline, sahil restoranlarına ve şehir merkezindeki pastanelere arabayla beş dakikalık mesafededir. Balıkçı iskelesi ve piknik alanı bulunan Paradise Beach Park 10 dakika uzaklıktadır.

Arabayla Oakland, San Francisco veya Berkeley'e yolculuk yaklaşık 45 dakika sürüyor. Napa Vadisi bir saatten biraz daha uzun bir mesafededir.

Boyut: 2.409 metrekare

Metrekare fiyatı: 1.368$

İçeri: Garaj yolundan bir merdiven, kapalı terasa ve ana girişe açılan ahşap bir kapıya çıkmaktadır.

Cam kapıdan parke zeminli bir fuayeye giriyorsunuz ve bu giriş, beyaz boyalı ahşap tavanlı bir oturma odasına, şömineye, kitap raflı bir girintiye ve terasa bakan büyük cam kapılara doğru devam ediyor.


Oturma odasının bitişiğinde terasa açılan cam kapılı bir yemek odası bulunmaktadır. Bu alan beyaz dolaplar, granit tezgahlar ve paslanmaz çelik aletler içeren bir mutfağa bağlanmaktadır.

Bu katta, koridor aracılığıyla fuayeye açılan iki yatak odası bulunmaktadır. Diğer uçtaki ana yatak odasının güverteye açılan cam kapıları ve yan bahçeye bakan pencereleri vardır. Bu yatak odası ve yandaki yatak odası, koridorun karşısındaki iki tam banyoya erişime sahiptir.

Üçüncü yatak odası ve duşakabinli eksiksiz bir banyo alt katta yer almakta olup oturma ve yemek odaları arasındaki merdivenle erişilmektedir. Bu katta ayrıca bir çamaşır odası ve garaja açılan bir kapı bulunmaktadır.

Açık alan: Evin yan tarafını saran teras, tamamı su manzaralı olan birçok farklı yemek ve oturma alanı için yeterince geniştir. Alt katta ayrıca bir teras bulunmaktadır. Ekteki garajda iki araç için yer mevcuttur.

Yön: 41.181 $ (tahmini)

Temas etmek: Howard Wynn, Vanguard Properties, 415-828-9966; vanguardproperties.com

Calabasas | 3,25 milyon dolar

1/4 dönümlük arazide 1961'den kalma üç yatak odalı, üç banyolu çiftlik tarzı ev


Tepelik Monte Nido semtinde yer alan bu ev, Santa Monica Dağları boyunca uzanan yürüyüş ve binicilik parkurlarına yakındır. Popüler bir restoran ve düğün mekanı olan Saddle Peak Lodge'a beş dakikadan kısa sürede, Erewhon'daki organik bir markete ise arabayla 10 dakikada ulaşılabilir.

Pepperdine Üniversitesi'ne, Malibu'daki plajlara veya Calabasas alışveriş merkezindeki Commons'a arabayla ulaşmak yaklaşık 15 dakika sürer. Woodland Hills 20 dakika uzaklıktadır. Santa Monica arabayla yaklaşık yarım saat uzaklıktadır.

Boyut: 2.206 metrekare

Metrekare fiyatı: 1.473$

İçeri: Bu ev, çimenler, çalılar ve olgun meşe ağaçlarıyla dolu bir bahçeye açılan kapıların arkasında, sakin bir sokağın sonunda yer almaktadır. Tuğladan bir yol çimenliğin üzerinden ana girişe doğru uzanıyor.


Ön kapı, cilalı beton zeminli, yüksek tavanlı, yükseltilmiş ocaklı beyaz boyalı tuğla şömineli ve arka güverteye açılan Fransız kapılı bir oturma odasına açılıyor. Pencere kenarında oturma yeri olan kısa bir koridor, bu odayı avluya açılan cam kapılı bir çalışma odasına bağlamaktadır.

Girişin solundaki yemek odası, cilalı ahşap dolaplar, gazlı ocaklı beyaz emaye ocak, paslanmaz çelik bulaşık makinesi ve buzdolabı, rengarenk desenli fayanslardan oluşan bir arkalık ve beyaz çiftlik evi tarzı porselen lavabo içeren açık bir mutfağa bitişiktir. bir sıra bahçe penceresinin altında.

Yemek odası koridorunun sonunda yer alan ana süitte yüksek tavanlar, arka bahçeye açılan Fransız kapılar ve beyaz ters panelli bir banyo, uzun bir çift tuvalet masası ve pencereli bir duşakabin bulunmaktadır. Evin bu bölümünde bir de misafir odası bulunmaktadır; Botanik baskılı duvar kağıdına ve ayaklı küvete sahip bir banyo bulunmaktadır.

Üçüncü yatak odası ve en-suite banyo, oturma alanının bitişiğindedir.

Açık alan: Evin arkasındaki yeni, termitlere dayanıklı ahşap teras, yemek için bol miktarda alan sunuyor. Arka avlusu çakıl, çimen ve olgun meşe ağaçlarıyla düzenlenmiş olup şu anda spor salonu olarak kullanılan müstakil bir binayı içermektedir. Garaj yoluna üç araba park edilebilir.

Yön: 40.620 ABD Doları (tahmini)

HOA ücreti:ayda 25 dolar

Temas etmek: Tracy Lynn Testin, Sotheby's International Realty, Malibu Brokerage, 310-940-5578; sothebysrealty.com

Palm Springs | 3.295 milyon dolar

Yarım dönümlük bir arsa üzerinde dört yatak odalı, dört banyolu orta yüzyıl modern bir ev


1957 yılında William Krisel tarafından tasarlanan bu ev, yeni bakır borular, çift camlı pencereler, yeni elektrik, güncellenmiş banyolar ve yeni mutfak aletleriyle hassas bir şekilde güncellendi. Yüzyıl ortası ünlüleri arasında popüler olan bir mahallededir: Robert Alexander tarafından tasarlanan ve Elvis Presley ile olan ilişkisiyle bilinen Yarının Evi, bir zamanlar Liberace ve aktris Donna Reed'e ait olan evlerin yanı sıra sadece birkaç blok ötededir.

Palm Springs Uluslararası Havaalanı ve San Jacinto Dağı'nın zirvesine çıkan Palm Springs Hava Tramvayı 10 dakika uzaklıktadır. Los Angeles'a yolculuk yaklaşık iki saat sürüyor.

Boyut: 2.659 metrekare

Metrekare başına fiyat: 1.239$

İçeri: Kısa, kıvrımlı bir araba yolu sokaktan pembe boyalı hafif tuğlalarla çerçevelenmiş kapalı bir ön girişe çıkıyor.


Buradan deniz mavisi çerçeveli bir cam kapı, karo zeminler, şömine, ışıklı backsplash'lı bir bar alanı ve arka havuz manzarası sunan büyük sürgülü cam kapılar içeren yaşam alanına açılmaktadır. Yaşam alanının sağındaki yemek alanı, mercan desenli vurgulu bir duvara sahiptir.

Yine bu geniş açık alanın bir parçası olan mutfakta kuvarsit şelale adası, açık renkli ahşap dolaplar ve özel davlumbazlı Thermador serisi, iki fırın ve bir şarap buzdolabı dahil olmak üzere paslanmaz çelik aletler bulunmaktadır. Evin bu kısmında ayrıca yan yana çamaşır yıkama ve kurutma makinesi bulunan bir çamaşır odası, bir misafir odası ve tam bir banyo bulunmaktadır.

Üç ilave yatak odası, yaşam alanının sol tarafına giden koridorun bitişiğinde yer almaktadır. Geniş ana süitin parlak mavi şeritli duvar kağıdıyla kaplanmış vurgulu bir duvarı vardır; havuz alanına açılan geniş sürgülü cam kapılar; ve banklı duşakabin içeren bir banyo. Koridorun karşısındaki iki yatak odasında en-suite banyo ve ateş çukuru bulunan özel duvarlı verandaya erişim bulunmaktadır.

Açık alan: Evin arkasındaki yer altı yüzme havuzu ve spa, kaldırım ve çimlerle çevrili olup şezlonglar için alana ve uzun palmiye ağaçlarının manzarasına sahiptir. Bahçede ayrıca ikinci bir ateş çukuru ve kısmen pembe bir pergola ile gölgelenen bir yemek alanı bulunmaktadır. Garajda iki araç için yer bulunmaktadır.

Yön: 41.184 $ (tahmini)

Temas etmek: James Gault, James Gault & Associates, Pusula, 310-621-7765; pusula.com

Konut emlak haberleriyle ilgili haftalık e-posta güncellemeleri için buradan kaydolun.