Graham Norton'un Manhattan Taşıma Evi 5.595 milyon ABD Doları için listelenmiştir

zenrcade

Active member
İrlandalı komedyen Graham Norton, birkaç on yıl önce Manhattan'daki gayrimenkul listesinde aradığını ve Murray Tepesi'ndeki küçük bir geçitli mews'e gömülü büyüleyici bir arabanın fotoğrafları tarafından çekildiğini hatırlıyor.

Daha sonra öğrendiği 6 koku mahkemesindeki ev, Claudia Schiffer modeli tarafından satıldı, ona o zaman yaşadığı ve çalıştığı Londra'yı hatırlattı. “Bunu düşünmeyi bırakamadım,” dedi BBC'de “Graham Norton şovu” nu bir E -Mail'de düzenleyen Bay Norton, ve sonunda onu görmek için uçtu.

O geldiğinde, şehirdeki başka mülkler gösterildi: “Ama hiçbiri kalbimi bu şekilde yakalamadı.

Bay Norton, 2002 yılında 19. yüzyılın ortalarında evi satın aldı ve 2004'te kısa bir süre hariç, New York'tayken ve talk show “NY Graham Norton” ı organize etti. Mülke sahipti ve yakın zamanda bir gün New York'ta emekli olabileceğini düşündüğü için bir göbek cihazını tamamladı. Ancak planlar, İskoç bir film yapımcısı Jono McLeod ile evlendikten sonra 2022'de değişti.

Corcoran Grubu'ndan liste komisyoncusu Chris, evin şu anda 5.595 milyon ABD doları için piyasada olduğunu söylüyor. Mülk vergileri yılda 40.156 $ ve bir sakinler derneğine yıllık ücretler 1.800 ABD dolarıdır.

Meclis, Üçüncü Cadde yakınlarındaki Doğu 36. Cadde'deki tarihi kokulu mahkemenin bir parçasıdır. 1863-1864 yılları arasında inşa edilen eski at ahırları olan 10 tuğla taşıma evinden biridir. Özel Taş Mews, yıllar boyunca besteci Cole Porter ve müzisyen Lenny Kravitz'e ev sahipliği yapıyor.

“Pek çok insanın bu küçük mew'leri bildiğini sanmıyorum,” dedi Bay Can. “Giriş kapısı hemen onları çekti.

Bay Norton'un erken Romanesk resüsitasyon tarzındaki evi yaklaşık 2.500 metrekaredir ve yaklaşık 465 metrekarelik bir ölçümle bir çatıya sahiptir. İki yatak odası ve iki yarım banyo bulunmaktadır. İç kısım boyunca thrudter ve restore edilmiş taç şeritler ve süpürgelikler bulunur.

İç mekan, Gachot Studios'u yöneten kocası ve kadın ekibi John ve Christine Gachot tarafından güncellendi.

Evin ön kapısı, 15 metrelik tavanların ve bir dizi dinlenti penceresinin, zengin bir ışık getiren 19 metrelik 17 kez açılıyor. Bir duvarda doğrudan büyük boyutlu bir görüntü penceresinin altında ve mor taştan yapılmış odun yanan bir şömine üzerinde oturma alanı vardır.

Büyük odanın ötesinde, bar alanı ve yerleşik kitap rafları ve dolapları olan bir kütüphane ve kırmızı renkte kırılmış ve aktris Jane Fonda tarafından bir Andy Warhol baskısı içeren resmi bir yemek odası bulunmaktadır. Yakındaki pencere mutfağı, paslanmaz çelik ve arka sıçrama, yeşil ahşap kabinler ve dar bir kahvaltı barı ile donatılmıştır. Alt seviye ayrıca zümrüt kuvarsitte özel bir makyajı olan bir toz odası içerir.

Büyük odadaki merdivenler, en -suite olan banyo bulunan geniş bir konuk odasının bulunduğu ikinci kata çıkar.

Mermer banyo ve çok sayıda dolap yüzeyine sahip birincil yatak odası süiti üst düzeyde yer almaktadır. Uyku alanının dışında bir çatı penceresi olan bir mağara/ev ofisi ve pencere oturma alanı olan bir sabah bar/mini mutfak içerir. Bir dizi merdiven, koruma ve saksı bitkileri ile sulanan çatıya gider. Temel, yiyecek ve eğlence için oyulmuş alanlar vardır.

Norton, “Yaz için çatı terasını ve kışın işleyen şömineyi eğlendirmek için harika bir ev.” Dedi. “Yıllar boyunca genç ve yaşlı birçok parti oldu.”

Bay Norton, “mücevher kutusu” olarak adlandırdığı taşıma evini özleyecek.

“Oturma odasının yüzen battaniyelerini seviyorum ve küçük mağaraya/çalışmalara bayılıyorum” dedi. “Dürüst olmak gerekirse, her şeyi aynı şekilde seviyorum.”

O ve kocası New York'ta başka bir yer olarak görecek mi? Norton, “Londra işimin nerede olduğu ve zamanımızın büyük çoğunluğunu nerede geçirdiğimiz kalıyor.” Dedi. “Asla söylemeyin, ama şu anki plan bu değil.”