Favori stilleri karıştırmak beraberinde en çekici sonuçları getiriyor

zenrcade

Active member
İngiliz mimarisi ve iç tasarımı Ben Pentreath, geleneksel İngiliz dekorasyonunu sıcak ve davetkar olmayan, sıradan veya ciddi hissetmeyen odalar yaratmak için rahat, renkli bir stil hissi ile birleştirerek birçok hayran biriktirdi.

Bir çiçekçi ve bahçıvan olan kocası Charlie McCormick ile paylaştığı Londra'daki kiralık dairesinin oturma odası iyi bir örnektir. “Çok daha gelişmiş, çok organik,” dedi 53 yaşındaki Pentreath, aynı zamanda Londra Mağazası Pentreath & Hall'un kurucusu. “İlk kez taşındığımda, sadece duvarları beyaz boyadım ve zaten sahip olduğum mevcut mobilyaları yanımda getirdim. Sonra bir açık artırma evinde veya abur cuburda gördüğümde yavaşça mobilya parçaları almaya başladım. “

Müşteriler için evler tasarlarken bile, genellikle gelecekte mobilya ve aksesuar eklemek için kapsam bırakır. “Her şeyi bir tabakta olduğu ve bittiği yerde dekore etmenin neredeyse imkansız olduğunu düşünüyorum.” Dedi.

İşte Bay Pentreath'in oturma odasını özellikle çekici hale getirmeye yardımcı olan en sevdiği bulgular.

Sadece yükselt

Selotocaulis Yastığı, Svenskt Tenn'de 210 $

Bay Pentreath fiyatları ilginç, çarpıcı tekstillerden yastıklar atıyor. “Yıllardır sahip olduğum bazıları, bazıları yeni satın aldığım, başkalarını verdim” dedi. Seyahat ettiğinde şöyle ekledi: “Bavuluma sıkışmış minderlerle geri dönerdim.”

Bir odada kullanıldığında, farklı renk ve desenleri karıştırır. Ancak eşsiz favori yastıklarından biri, İsveç şirketi Svenskt Tenn için Josef Frank'ten geliyor.

Pentreath, “Josef Frank hakkında şaşırtıcı bulduğum şey, bu kalıpları 1930'larda tasarlaması, ancak 60'lı veya 70'li yıllardan gelmiş gibi görünüyorlar çünkü çok modern ve çok çarpıcıdırlar.” Dedi. Bu zamansız tasarımın tanımı, “Bu model neredeyse 100 yaşında, ama yine de inanılmaz derecede taze hissediyor.”

Fışkıran

Palladiana Drawer, Fornetti'de 25.970 ABD Doları

Yaklaşık 20 yıl önce, bir muhabir Bay Pentreath'e fiyatın bir nesne olmasaydı evine hangi bir nesneye vereceğini sordu. Cevabı, İtalyan tasarımcı Piero Fornetti'nin Palladian mimarisinden esinlenen bir illüstrasyon ile bu kavisli göğüs idi.

Çocukken “Kafam hakkında hiç şüphem yok: Kesinlikle karşılayamadığım gerçekten aklımda olan tek şey buydu”.

Ortaya çıkan makale yayınlandığında, mağazada sandıklardan birine sahip olan ve ona yüzde 30 indirim teklif eden Fornettis London Shop'ta duymak için şaşırdı. Bay Pentreath başlangıçta teklifi reddetti çünkü hala karşılayamadı. Sonra dükkan taksitler ödemeyi önerdi – ve artık hayır diyemedi.

“Hayattaki ilk hayatımdı,” dedi, göğsün oturma odasında bir odak noktası olduğunu fark etti. “Sahip olduğumuz için çok mutluyum.”

Eşsiz

Eric Ravilious Coronation Becher

Bay Pentreath'in İngiliz tarihine ve sanatına olan ilgisi bu kupayı yansıtıyor. 1937'de Edward VIII'in planlanan taç görkemini anmak için, İngiliz sanatçısı Eric Ravilious, Dunbar Hay adlı şık bir Londra House işinde satılan renkli bir fincan tasarladı. Ancak Edward görevden alındığında, tasarım revize edildi ve Crown King George VI ve Kraliçe Elizabeth'e ikinci bir bisiklet yapıldı.

“Sadece Ravilios'un çalışmasını seviyorum,” dedi Bay Pentreath. “O, bu çok zarif manzaraları çizen ara kredilerin bu muhteşem sanatçısı ve tasarımcıydı.” Kupalar devam etti, devam etti, sanat eserleri ve ölümcül güven yeni başlayanlar.

Kupaların fiyatları bazen beş sayıya girebilir, ancak Bay Pentrear, Bay McCormick'ten hediye olarak aldığı biri de dahil olmak üzere farklı renklerde bazı örnekler toplamayı başardı.

“Raviliop Çin Nerds tarafından çok koleksiyonsun,” dedi Pentreath, “ve ben onlardan biriyim.”